WAUW !!!

Datum: 18 februari
Plaats: Noordwijkerhout

Wat zijn jullie afgelopen zondag in grote getale gekomen. We hebben ruim 250 bezoekers mogen ontvangen. We vonden, en vinden, het een enorme eer om jullie onze volledige karavaan te hebben kunnen laten zien.

En nu vol frisse moed op naar 2021

En dan eerste Nederlander? Wie weet …. 🤞🏼

Want hoewel dit aan de ene kant natuurlijk een afsluiting was, zo is het aan de andere kant ook een startschot voor de volgende Dakar.

Zoals jullie zondag gezien hebben, willen we in 2021 wéér sterker en beter aan de meet staan. Ons doel blijft top 10, en daar zijn we bijna! Dit geweldige avontuur willen we samen met jullie aangaan.

“We zijn niet meer the “New kid on the block”,
maar een volwaardige tegenstander om in het oog te houden.”

Tim en Allard hebben slechts enkele van de bereikcijfers laten zien en aangetoond dat het Firemen Dakarteam een volledig additioneel mediakanaal voor uw marketing kan zijn. Sterker nog, uw online campagnes zijn bij ons volledig meetbaar en transparant dankzij onze samenwerking met online marketingbureau Enorm uit Breda.

Overigens is dit ook een startschot voor verschillende evenementen binnen de 2020 jaarplannen van enkele van onze partners én van verschillende publieksevenementen. De aanvragen lopen lekker door, en dát betekent natuurlijk extra zichtbaarheid voor úw merk 👍🏼.

“De Dakar rally is ‘s werelds grootste en zwaarste rally evenement en het één na bekendste autosportevenement ter wereld!”

Wordt het tijd voor zichtbaarheid en bereik? Wordt het tijd voor marketing en samenwerking? Wordt het tijd voor evenementen waarover écht nagepraat wordt?

ZIN IN EEN HEEL, HEEL GROOT AVONTUUR ?

Meldt u dan nu aan en wordt partner van het FIREMEN DAKARTEAM

Mail ons

0 + 1 = ?

Was u afgelopen zondag verhinderd voor onze presentatie in Hillegom?

7 MAART ORGANISEREN WE NÓG EEN PRESENTATIE IN HEM (Noord Holland).

Deze presentatie wordt u mede mogelijk gemaakt voor Mark Laan van Camper en Caravancentrum Venhuizen. Dé drijvende kracht achter onze nieuwe hospitallity truck.

  • Wanneer: Zaterdag 7 maart
  • Plaats: Hem (Noord Holland, definitieve locatie wordt door Mark nog doorgegeven)
  • Tijd: van 15:00 tot 18:30

Meldt u hier aan

voor ons evenement in Hem

Mail ons

5 + 3 = ?