Marktleider in Hotelbedden

Hotelbedding is Marktleider in het leveren van hotelbedden aan hotels en andere logies verstrekkers in Nederland. Naast het leveren van boxsprings, matrassen, bed- en badgoed en andere slaapoplossingen aan hotels, bungalowparken, bed & breakfast etc. verkopen wij ook hotel boxsprings aan particulieren.

Onze Hotel boxsprings en Hotel matrassen produceren wij in Duitsland en worden bezorgd en gemonteerd door onze eigen bezorg- en montagedienst. Wij hebben service hoog in het vaandel staan en met onze expertise denken we altijd met u mee bij het kopen en plaatsen van Hotel bedden en toebehoren.

For English and German customers click one of the flags:

BESTE LIEFHEBBER VAN VRIJHEID,

Miljoenen mensen over de hele wereld gebruiken producten van Dometic. U hebt allemaal een ding gemeen. U gaat ergens naartoe – of u nu een camper of boot hebt, een truckwagenchauffeur bent of gewoon een liefhebber bent van het prachtige buitenleven.

Het is onze taak om te voorzien in uw essentiële behoeften onderweg. Zoals op het gebied van koken, vers houden van levensmiddelen, zorgen voor persoonlijke hygiëne en handhaven van een aangename temperatuur. Op die manier kunt u meer ontdekken, meer zien en langer op pad zijn. Wij noemen dat ‘Mobile Living Made Easy’.

Geniet van de reis.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=2zasdM8g05s[/embedyt]

Tele Radio, veilige draadloze en radiografische afstandsbediening

Tele Radio is expert op het gebied van veilige draadloze en radiografische afstandsbediening. Onze draadloze systemen zijn te vinden bij procesbesturing, in de offshore, bij geautomatiseerde toegangssystemen, in de scheepvaart, bij de bediening van kranen en lieren etc. De radiografische bediende systemen van Tele Radio dragen bij aan een efficiëntere en veiligere werkplek.

Technologie en innovatie
Het onderzoek en de ontwikkeling van al onze producten wordt gedaan door Tele Radio. Met meer dan 60 jaar aan ervaring hebben we solide kennis en ervaring van radiografisch bediende systemen. Onze missie is ‘nooit nee te zeggen’ wanneer het mogelijk is om aan uw behoeften te voldoen; ons doel is om draadloze systemen te bieden die geschikt zijn voor uw specifieke toepassing. We bereiken deze doelen door al onze medewerkers actief deel te laten nemen aan het proces en ze verantwoordelijkheid te laten nemen voor hun werkgebied.

Veilige en robuuste radiografische bediening
Veiligheid staat bij ons voorop en zit ons als Zweeds bedrijf in ons bloed. We doen er alles aan om onze producten zo veilig mogelijk te maken. We spannen ons in om ervoor te zorgen dat onze producten voldoen aan de hoogst mogelijke veiligheidsnormen en we bezitten de certificaten om die claim te ondersteunen.

Onze producten zijn niet alleen veilig, maar ook robuust en kunnen tegen een flinke stoot. We weten dat onze afstandsbedieningen worden rondgegooid, laten vallen, overreden, nat worden – en dat kan prima, we hadden dit in gedachte bij het ontwerpen. Onze producten zijn gemaakt voor gebruik in een ruige werkomgeving.

Waarom draadloze afstandsbediening?
Een draadloze afstandsbediening is een op veiligheid en gemak gericht systeem voor het besturen van een machine. Een van de duidelijke voordelen hiervan is dat de gebruiker niet heen en weer hoeft te lopen om de machine te bedienen. De gebruiker kan voor een veilige en handige locatie kiezen in plaats van de beperkingen die een bedieningspaneel of bedrade bediening met zich meebrengt. Een draadloze afstandsbediening zit de gebruiker niet in de weg zoals een kabelgebonden systeem dat wel zou doen. Een kabel is zowel hinderlijk tijdens het werk als een veiligheidsrisico, een struikelgevaar en ook vatbaar voor schade en corrosie. Een kabelgebonden afstandsbediening repareren kan zowel kostbaar als tijdrovend zijn.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=7o3JoDT2Gkc[/embedyt]

OVER SCHOUTEN OLIE

Schouten Olie biedt de technische knowhow van een multinational, met de dienstverlening van een zelfstandig, regionaal opererend bedrijf. We werken in de provincies Zuid-Holland, Noord-Holland en Utrecht.

Met onze kennis van de internationale marktontwikkelingen en het maatwerk dat we als familiebedrijf bieden, staan we onze klanten bij.

Schouten Olie is een volwaardig en kundig partner voor energievraagstukken. We houden onze klanten via korte lijnen op de hoogte van de ontwikkelingen op de verschillende markten.

MVO

Als familiebedrijf werken we aan een energie-efficiënte toekomst, en daarin nemen we het goede uit het verleden mee. We kijken altijd naar de toekomst. Zodoende is maatschappelijk verantwoord ondernemen de enige logische werkwijze om – in deze snel veranderende maatschappij – te zorgen dat wij een relevante partner blijven voor onze klanten. Met MVO dragen we ons eigen steentje bij aan het verduurzamen van onze producten en processen. Zo proberen we een positieve impact te hebben op de mensen en gemeenschappen waar we mee en voor werken.

Ons uitgebreide assortiment is uit voorraad leverbaar. Waardoor we een razendsnelle service kunnen garanderen.

Brandstoffen

Brandstoffen van gegarandeerde topkwaliteit, continu aangepast aan de nieuwste specificaties en kwaliteitsnormen. Onze focus ligt op CO2-neutrale of -reducerende producten tegen een eerlijke prijs.

Meer over onze brandstoffen

Smeermiddelen

Of het nu gaat om vrachtwagens, personenauto’s, landbouw- en grondverzetmachines of industriële toepassingen, de levering van betrouwbare smeermiddelen is cruciaal. We geven advies op maat, perfect afgestemd op jouw machines of voertuigen.

Meer over onze smeermiddelen

Tankpassen

Gemakkelijk en gecontroleerd onderweg met onze tankpas. Zowel landelijk als internationaal hou je grip op de tankkosten. Korting op brandstof, een goed overzicht en veel extra mogelijkheden.

Meer over onze tankpassen

ACTION PLANET – SPAARNWOUDE bezorgt u graag een onvergetelijke dag vol unieke outdoor activiteiten!

Op zoek naar een leuke invulling voor uw uitje?

Bij ActionPlanet kunt u genieten van veel verschillende activiteiten zoals offroadrijden in onze 4×4 voertuigen, quadrijden op onze super grote quadbaan of lekker actief meedoen aan het blaaspijpschieten of onze eigen Expeditie Robinson. ActionPlanet biedt alle faciliteiten voor het perfecte dagje uit met uw gezin, bedrijf of met uw vrienden. Onze locatie beschikt over een sfeervol restaurant met groot terras, diverse locaties voor alle activiteiten. In de omgeving van onze evenementenlocatie zijn er veel mogelijkheden om uw verblijf uit te breiden met een luxe overnachting of een van de vele andere activiteiten in Spaarnwoude

De hydraulische gereedschappen en systeemoplossingen van Holmatro worden wereldwijd gebruikt bij reddingsoperaties, industriële toepassingen en special tactics. Dit soort toepassingen vraagt onder alle omstandigheden om betrouwbaar en veilig gereedschap. Om er zeker van te zijn dat Holmatro-gebruikers hun specialistische werk optimaal kunnen uitvoeren, streven we ernaar de ‘best-in-class’ marktleider te zijn door baanbrekende technologie in te zetten.

Wie zijn wij

Over Holmatro

Holmatro Group, opgericht in Nederland in 1967, is een toonaangevende, private onderneming die hydraulisch gereedschap en diensten levert. Meer dan 350 medewerkers werken bij Holmatro Group, die haar divisiekantoren heeft gevestigd in Nederland, de VS en China. Vanuit ons hoofdkantoor in Nederland bedienen wij al onze klanten uit Europa, het Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Oost- en Zuidoost-Azië en Zuid-Amerika.  Onze klanten uit Noord- en Midden-Amerika worden bediend vanuit ons hoofdkantoor in de VS. Vanuit ons hoofdkantoor in China staan we klaar voor onze klanten op het Vasteland van China, Hongkong en Macau.

Onze visie

De pay-off “Mastering power” vormt het hart van onze bedrijfsvisie. Bij alle producten van Holmatro draait het uiteindelijk om het grondbeginsel dat alleen gecontroleerde kracht effectief kan worden ingezet. Met Holmatro gereedschappen kun je als gebruiker de enorme hydraulische krachten praktisch, gecontroleerd en veilig toepassen, zelfs onder de meest ongunstige omstandigheden.

Bekijk hier de bedrijfsfilm:

ATS LISSE is een universele truck en trailer werkplaats. ATS verzorgt o.a.

 • Truck- en trailer-reparatie / onderhoud
 • Keuringen: APK, tachograaf, laadklep
 • Alle truck- en trailer-merken storing diagnose/uitlezen
 • WABCO diagnosepartner
 • Laadklepreparatie / onderhoud
 • Accessoireopbouw
 • Bandenwerkzaamheden
 • Schadeherstel / spuitwerk
 • Carrosseriewerkzaamheden
 • Constructiewerk

Lommerse Uitendaal

Lommerse Uitendaal – al meer dan 85 jaar uw dienstverlenend partner in geconditioneerd bloembollenbewaring en verpakken van lelies

Beelen Vastgoed

BOSCH PROFESSIONAL POWER TOOLS is al sinds 1903 aanwezig in Nederland. De Bosch Groep heeft in Nederland 18 vestigingen met 3.837 medewerkers. De belangrijkste productielocaties bevinden zich in Tilburg, Boxtel, Deventer, Weert en Schiedam.

De Bosch Groep is een wereldwijd toonaangevend technologiebedrijf en dienstverlener. Er werken wereldwijd ongeveer 390.000 medewerkers

CityGIS is een Nederlands bedrijf met de hoofdvestiging in Den Haag. Hun missie is het leveren van de best mogelijke Geografische Coördinatie & Informatie Systemen aan de professionele markt.

CityGIS ontwikkelt, implementeert en onderhoudt een breed scala aan IT-oplossingen voor de Openbare Orde en Veiligheid (OOV).

Brandweer, ambulance, politie en andere veiligheidsdiensten maken veelvuldig gebruik van door CityGIS ontwikkelde systemen.

Tijdens rampenbestrijding, grootschalig optreden, interregionale en internationale samenwerking zijn onze systemen van essentieel belang in het tonen en delen van de juiste informatie op het juiste moment.

De markt waar elke seconde telt; Openbare Orde en Veiligheid.

Dams Handel & Transport is sinds 1972 een begrip in Zundert en omstreken, in Nederland maar ook ver over de grens.

Met transport, loonwerk en mesthandel leveren wij diensten aan de agrarische sector. Met een uitgebreid wagenpark willen wij graag uw logistieke partner zijn.

Wij bieden een breed assortiment aan producten en diensten en wij zijn actief in de agrarische sector en voedingsmiddelenindustrie. Wij verhandelen en vervoeren alle soorten ruwvoeders, bijproducten, groenten, stro en mest. Onze transportafdeling is daarnaast ook actief in de grond-, weg- en waterbouw sector, onder andere met asfalt-, zand- en bouwmateriaaltransporten.

Dit alles wordt ondersteund en uitgevoerd door onze goed uitgeruste transport- en logistiek afdeling.

Tijdelijke behoefte aan een personenbus, bedrijfswagen of verhuiswagen? Bij De Groot Verhuur bent u aan het juiste adres.

De Groot Verhuur zorgt voor vervoersoplossingen van kleine bestelauto’s, standaard personenbussen tot bakwagens met laadklep of rolstoelbussen.

Voor meer informatie gaat u naar De Groot Verhuur.

Duijndam, is uw ideale partner voor al uw grond-, weg-, water-, en cultuur technische werken.

Duijndam heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een specialist op het gebied van:

 • grond – en waterbouwkundige werken
 • het leveren en aanleggen van beschoeiingen, damwanden en houten bruggen
 • aanleggen en onderhouden van groenvoorzieningen en sportvelden
 • aanleggen van exclusieve tuinen

Uw specialist op het gebied van hulpverlening- en brandbestrijdingsmateriaal.

Dynastart Tools is een bedrijf wat zich richt op de hulpverleningsdiensten met oa. het leveren van persoonlijke beschermingsmiddelen, complete bepakking voor de voertuigen en hydraulisch redgereedschap. Daarnaast levert Dynastart Tools ook gereedschappen aan de industrie, u kunt dan denken aan hydraulische gereedschappen voor sloperijen, recycling en spoorwegen.

Dynastart Tools is een flexibele organisatie mede door onze ISO 9001 certificering kunnen wij ons vooral richten op het leveren van hoogwaardige kwaliteit. Onze uitstekende relatie met onze partners staat centraal in ieder project en levering.

Voor onze klanten zijn wij een echte partner. Wij denken mee in oplossingen en wij ondersteunen waar nodig zodat onze partners zich bezig kunnen houden met hun kernactiviteiten. Door op deze wijze met elkaar om te gaan ontstaat een relatie waarbij de service hoog in het aanzien staat zowel bij onze opdrachtgevers als de gebruikers van onze middelen.

Gebroeders Heemskerk uit Nieuw-Vennep is als mechanisatie- en constructiebedrijf al meer dan 60 jaar een begrip

Naast agrarische klanten en aannemers wordt er door de constructie afdeling veel werk gedaan om motoren voor o.a. politie, brandweer te voorzien van div beugels en apparatuur.

De kracht van ons bedrijf is de flexibiliteit om naast standaard machines voor niet alleen de land en tuinbouw voor div bedrijfstakken ons te onderscheiden om speciale machines te bouwen Momenteel bestaat ons bedrijf uit 11 vaste medewerkers onder leiding van Han en Lia van Hamburg

Alles voor u en uw paard.

Harry’s Horse levert al sinds 1974 de mooiste producten om maximaal te kunnen genieten van al het moois dat de paardensport te bieden heeft.

Harry’s Horse is in staat trends te vertalen naar vooruitstrevende concepten en uiteindelijk een zeer bruikbaar eindproduct. Ons streven is u altijd toegang te geven tot de meest recente ontwikkelingen op het gebied van materiaal, veiligheid, pasvorm en functie.

De producten zijn constant aan veranderingen onderhevig om te voldoen aan de steeds strenger wordende eisen en de hoge verwachtingen van de consument. De markt is in beweging en Harry’s Horse dus ook.

Bij ruim 2000 verkooppunten in Europa en daarbuiten vindt u de artikelen van Harry’s Horse.

Sterk in staalwerk.

Construeren, tekenen, fabriceren, conserveren en monteren van staalconstructies.

JB Trading is gespecialiseerd in verschepen en douane formaliteiten voor ieder land.
Efficiënt trucks en trailers laden om verschepingskosten te minimaliseren.

In- en verkoop special trucks.

Specialist in zitoplossingen

NED Personeel is er om u te ontzorgen!

NED personeel staat voor u klaar. Wij helpen u én uw personeel graag. Ga dagelijks met een gerust hart naar bed, leg uw personele zaken neer bij Ned. U kunt op ons rekenen op het gebied van payroll, salarisadministratie, het aantrekken en het inzetten van personeel in diverse branches, ook met 65Plussers.

NED Personeel staat voor…

 • Payrollpartner
 • Regio West-Brabant
 • Flexibel
 • Klantgericht
 • Gecertificeerd
 • Verlonen (salarisadministratie)
 • Uitzenden
 • Zorgeloos aan het werk met onze gemotiveerde medewerkers

Wat is payroll?

Voor ieder personeelsbestand bieden wij u maatwerk met onze payroll dienstverlening en voor elke functie zoeken wij voor u de passende kandidaat voor al uw werkzaamheden en beschikken wij over een pool van gemotiveerde uitzendkrachten.

Gespecialiseerd in het inkopen van gebruikte vrachtwagens, trucks, opleggers en transport gerelateerde materialen.

Werktuigbouwkundig engineeringbureau Novateq

Novateq Engineering BV is een dynamisch en flexibel werktuigbouwkundig ingenieursbureau met ruim 25 jaar ervaring in engineering voor opdrachtgevers uit diverse sectoren in binnen- en buitenland.

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, detailleren (inclusief calculaties) en ontwikkelen van zware en lichte staalconstructies en machines voor klanten die actief zijn in sectoren als de kraanbouw-, de offshore, de baggersector en de agrarische sector.

Daarnaast werken wij aan projecten zoals cementlaad- en losinstallaties, betonmixinstallaties, op- en overslaginstallaties transportbanden, drill cuttings equipment/handling, industriële hef- en hijsequipment, gangways, grondstofwinning en meer.

Conceptueel ontwerp Basic Engineering Detailed engineering
FEM Simulaties 3D modelling Re-engineering
Projectmanagement Engineering consultancy Tools

OPKA metaalwerken is een bedrijf dat beschikt over een uitgebreide expertise in las-, constructie- en plaatwerk. Maar ook in verspanende werkzaamheden zoals draaien en frezen heeft OPKA metaalwerken ruime ervaring.

Staal, roestvaststaal, aluminium, messing en kunststoffen zijn materialen die wij kunnen bewerken.

Als klant stelt u hoge eisen aan de kwaliteit, prijs en levertijd van toegeleverde producten. U gaat ervan uit dat uw toeleverancier met u meedenkt als het gaat om kostenbewust ontwerpen. Uw verwacht producten van een constante en hoge kwaliteit en dat deze op het afgesproken tijdstip worden geleverd. OPKA metaalwerken heeft veel ervaring in onderhoudswerk en met name het vervaardigen van onderdelen.

Ook met noodreparaties hebben wij veel ervaring en denken graag met de klant mee om uw bedrijfsproces weer zo snel mogelijk op gang te helpen.

Bij ons kunt u terecht voor groot assortiment aan P2000 produkten. P2000 is het alarmerings onderdeel van het C2000 netwerk. Dit is het nieuwe digitale radio communicatie netwerk ten behoeve van de Nederlandse hulpverlenings diensten zoals Brandweer, GGD en Politie.

U heeft bij ons een ruime keuze aan alarmontvangers van verschillende fabrikanten: van hobbymatige modellen tot professionele en zelfs door het ministerie van binnenlandse zaken CTK (C2000 Toelatings Keuring) goedgekeurde.

Tevens hebben wij voor de professionele markt P2000 lichtkranten met ingebouwd weerstation en schakelkasten in ons assortiment.

Als hoofd leverancier van OOV Nederland (LARA2) is ons bedrijf voortdurend op zoek is naar nieuwe technologieën. Hierbij vinden wij synergie met de klant essentieel.

Wij zijn gespecialiseerd in brandweer rescue-sets bestaande uit accu handgereedschap en toebehoren.

Een groot aantal regio’s in Nederland hebben wij geheel of gedeeltelijk voorzien van rescue-sets op de TASSEN, HW’s en / of HV’s.

Geheel vrijblijvend kunnen wij uw regio informeren, u kunt contact opnemen via info@palmtoolsets.nl

Revon staat voor REVisie ONderneming.

Sinds de oprichting in 1972 zijn zij uitgegroeid tot een totaalleverancier in de breedste zin des woords op het gebied van onderdelen en techniek voor verschillende doelgroepen. Revon investeert continu in opleiding en apparatuur. Daarmee volgen wij de stormachtige ontwikkelingen van de automobielindustrie.

Klanten waarderen ons om ons vakmanschap en onze vriendelijke service. Juist daarom kunnen wij rekenen op het vertrouwen van een uitgebreide klantenkring.

Belangrijke voorbeelden hiervan zijn:

 • transport,
 • grondverzet,
 • industrie,
 • automotive,
 • landbouw(mechanisatie) en
 • scheepvaart.

Maak uw truck elke dag slimmer. Wij ontwikkelen slimme oplossingen met behulp van techniek in combinatie met ICT om zo de automotive markt te verduurzamen, kosten efficiënter en veiliger te maken.

“HAIX is an innovative and high-tech manufacturer that meets the highest standards of functionality, quality and design whilst also providing good value for money. Our customers entrust us with their everyday safety, both during their work and leisure time and round the clock if needs be. Our objective is nothing less than to offer our loyal fans the best shoes in the world! Over 1,300 committed members of staff all over the world help us to achieve this aim. Production takes place at state-of-the-art manufacturing plants in Europe only. Heroes wear HAIX!”

Ewald Haimerl, HAIX Managing Director

Ruigrok Productive B.V. is een uitzendbureau dat sinds 2001 op de arbeidsmarkt actief is. De zetel van ons bedrijf is in Hillegom ( Zuid Nederland). Wij hebben recentelijk het aantal sectoren waar wij de werkkrachten aanwerven aanzienlijk uitgebreid. Tot onze specialisatie behoort serviceverlening aan tuinbouwbedrijven, productie, logistiek en voedselverwerking.

Innovatieve projecten en veelzijdige samenwerking met onze klanten werd voor ons de top prioriteit en het antwoord op de steeds toenemende vraag van de Nederlandse werkgevers voor degelijk en goed opgeleide vakmensen uit Polen.

ATLAS ACOMFA bv importeert, distribueert en verhandelt kunststof lichtdoorlatende vlakke-, golf- en profielplaten voor dak- wand- en geveltoepassingen.

De bewerkingsafdeling produceert aluminium daglichtconstructies onder de naam Alumon en zaagt plaatmateriaal exact op maat. ATLAS ACOMFA richt zich op bedrijven in de bouw, industriële en agrarische sector en levert uit voorraad of op project basis. Met vervoer in eigen beheer wordt uitgeleverd op basis van een wekelijks bezorgschema in Nederland, België en het westen van Duitsland. Naast kunststof lichtdoorlatende platen levert ATLAS ACOMFA gespecialiseerde en gerelateerde producten zoals de Stabipol golfplaatStabipanelStabilightAtlas Windowpanel en Alumon lichtstraten.

ATLAS ACOMFA is een onafhankelijk familiebedrijf met 10 werknemers en is gevestigd in een bedrijfspand van 2.300 m² in Noordwijkerhout in het hart van de bollenstreek.

ATLAS ACOMFA onderscheidt zich in de markt door mee te denken met de klant, oplossingen en alternatieven te vinden op vragen van de klant en het verlenen van optimale service op het gebied van leveringen en voorziening van uitgebreide productinformatie.

Systeembouw SPJ al jaren een begrip in de stallen, loods en industriebouw.

Bent u op zoek naar een partner voor de realisatie van uw bouwplannen en of renovatiewerkzaamheden, dan bent u bij SPJ aan het juiste adres. Wij kunnen u helpen met het gehele bouwtraject van advisering, ontwerp tot uitvoering en oplevering.

In de loop der jaren heeft systeembouw SPJ een team van eigen vakbekwame mensen opgebouwd, die elke dag op pad gaan om mooie projecten te realiseren voor haar opdrachtgevers.

STURM BV ZAANDAM

Al 54 jaar is Sturm BV succesvol op het gebied van de grond-, weg- en waterbouw, riolering, bodemsaneringen etc. Sturm heeft zich ontwikkeld tot een allround, ervaren infraspecialist – zowel in de rol van hoofdaannemer als in onderaanneming.

Sturm beschikt over een technisch hoogstaand en uitgebreid machinepark en enthousiaste, vakbekwame medewerkers. Om hun veiligheid en die van derden te waarborgen beschikt het bedrijf over alle benodigde certificaten. Daarnaast voldoen zij aan de eisen die gesteld worden door ISO 9001 voor grond-, weg- en waterbouw.

Bij Sturm werken 40 gemotiveerde medewerkers die allen beschikken over een VCA diploma en diverse vakopleidingen en applicatiecursussen gevolgd hebben. Sturm BV is al bedrijf ISO en VCA gecertificeerd. Daarnaast beschikt Sturm over het BRL certificaat waardoor ze ook bodemsaneringen in alle categorien kan uitvoeren.

Onderscheidingen

In 2011 heeft Sturm in een samenwerkingsverband voor de realisatie van de Koemarkt in Purmerend de Bouwpluim toegekend gekregen. Dit is een tweejaarlijkse prijs voor een bijzonder project.

Onze jarenlange ervaring staat tot uw beschikking!

Klik hier voor onze Youtube presentatie.

TCN Nederland is gespecialiseerd in het cosmetisch onderhouden van wagenparken in de transportbranche.

Universele truck- en trailer werkplaats

Van der Wagt BV is een gerenommeerde handelsonderneming op het gebied van stalen flenzen, hulpstukken en buizen.

Al meer dan een eeuw een begrip in de sierteeltsector.

Van Dooren Transport is gespecialiseerd in het transport van: bloembollen, bloemen, planten, bomen, verpakkingsmaterialen, landbouwmachines.

Daarnaast hebben wij een breed distributienetwerk met specialisaties op Benelux, Frankrijk, Duitsland & Engeland. Sinds 2008 beschikt het bedrijf over 5.000 m2 logistieke ruimte voor logistiek, warehousing, crossdocking en kantoorfaciliteiten voor haar klanten. Onze klanten kunnen bij ons terecht voor opslag en overslag en logistieke diensten in de breedste zin.

In onze kunststof verpakkingen staat de inhoud centraal.

Uw product moet volledig tot z’n recht komen in een onderscheidende presentatie. Met hoogwaardig materiaal en een aantrekkelijk ontwerp zorgen onze verpakkingen ervoor dat uw product optimaal presteert. Klik hier om contact op te nemen.

Plantenverpakkingen voor mailorder Plantenverpakkingen voor winkels Plantentrays
Kweeksets Verpakkingen voor bloembollen Trays & inserts
Verpakkingen voor voedselproducten Clamshell verpakkingen Deksels

Boomrooierij Weijtmans is nationaal en internationaal specialist in het rooien, snoeien en onderhouden van bomen.

Vandaag de dag telt ons bedrijf ruim 20 vaste medewerkers, waaronder goed opgeleide boomrooiers, ervaren chauffeurs en machinisten, 5 gecertificeerde Tree Workers en 2 Tree Technicians. Daarmee is Boomrooierij Weijtmans een vooraanstaand speler in Nederland.

Wesseling Logistics is een modern, middelgroot familiebedrijf met meer dan honderd jaar ervaring.

Wij onderscheiden ons door betrokken, Nederlandstalig personeel en een sterke nadruk op informatiserings- & automatiseringsprocessen.

Wiegel is uw partner voor voertuig- maritieme en aandrijftechniek.

Wij helpen u met uw handels- en dienstenactiviteiten door op te treden als importeur en groothandel in lampen, schakelaars en alle voor de carrosseriebouw en algemene reparatie noodzakelijke elektra materialen.