Uw partner op het gebied van brandbestrijding.

WERKGEBIEDEN

Uw partner voor alles op het gebied van industriële brandbestrijding.

De grootste totaalleverancier van Brandweer Nederland

Uw materialen zijn bestand tegen de elementen. Kenbri weet waarom.

Specialist op het gebied van incidentbestrijding op vliegvelden

KENBRI KERNWAARDEN

Van brandblussers in scholen en het voertuig van de plaatselijke brandweer tot sprinklerinstallaties in vliegtuighangars en blussystemen op booreilanden: Kenbri is actief in diverse werkgebieden. Hierdoor krijgen zij zeer uiteenlopende opdrachten. Zij streven er naar om deze altijd naar volle tevredenheid van de werknemer, de leverancier en de klant uit te voeren.

Betrouwbaar

Kenbri levert innovatieve producten en diensten die het de klanten mogelijk maakt om hun werk zo goed en veilig als mogelijk uit te voeren. Dit is waarom zij kwaliteit zo hoog in het vaandel hebben staan. De klanten zijn professionals die, in het heetst van de strijd, moeten kunnen vertrouwen op het gereedschap dat ze gebruiken.

Innovatief

Kenbri gelooft in beproefde concepten als basis voor ontwikkeling. Alles kan beter, maar hoeft niet altijd anders. Vorm volgt altijd functie waardoor de betrouwbaarheid van de producten nooit in het geding komt.

Duurzaam

Kenbri is zich bewust van de impact die zij hebben op de omgeving waar we werken. Dit is onoverkomelijk. We monitoren continu de bedrijfsprocessen met als doel deze zo goed en efficient mogelijk uit te voeren.

Bereikbaar

Plezier in het werk vinden zij belangrijk. Kenbri is open, informeel en optimistisch. Zij streven er naar hun werk zo goed als mogelijk uit te voeren en waar nodig hun werkwijze aan te passen en te verbeteren. Dit houdt in dat zij altijd open staan voor suggesties en verbeteringen zowel van hun collega’s als van de klanten en leveranciers.

Kenbri Blog

Met het plaatsen van interessante artikelen op deze blog deelt Kenbri graag hun kennis en expertise. Hiermee geven zij inzicht in de werkzaamheden van Kenbri Fire Fighting en snijden ze graag diverse vakinhoudelijke thema’s aan. Van artikelen over het verschil tussen fluorhoudend en fluorvrij blusschuim tot advies rondom de aanschaf van een brandweerslang. Deze artikelen zijn interessant voor een ieder die zich bezighoudt met brandbestrijding. Of u nu werkzaam bent voor de brandweer, verantwoordelijk bent voor de brandveiligheid in de industrie of u bezighoudt met de veiligheid in de offshore sector. Lees meer