5 Januari – De dag van de donatie

Dé grote dag.

En groots was hij. Heel groots … en niks geen zachte -g-, maar zo’n dikke Hollandse harde -g- : Geweldig Groot. Dat realiseerde ik me toen ik via facebook een link gevonden had met een live stream van het evenement.

Iedereen was er! Écht ie-der-een … !

De Nederlandse Ambassadeur, zijn collega attaché Gerwin Woudt, de minister van buitenlandse zaken van Peru, de commandant generaal van de vrijwillige brandweer van Peru, de directeur van de Dakar, de burgemeester van Pisco, landelijke vertegenwoordiging van Holmatro Peru … maar nog veel meer. De lijst ging maar door, en ze waren er allemaal!

En het aller- aller- aller mooiste ….
HET FIREMEN DAKARTEAM IS ONDERSCHEIDEN
MET HET ERE BURGERSCHAP VAN PISCO !!!

Ik denk dat het team elkaar vanochtend aan het ontbijt zo nu en dan in de arm geknepen heeft of dit alles misschien droom was. Nope, echt niet. Hierbij slechts enkele foto’s. Op Facebook heb ik een heel album aangemaakt, maar dat zijn ze nog niet eens allemaal. En dan heb ik het nog niet eens over alle video’s …